Pages: 1 2Next >Last »

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje hrani  kožu, čini ju mekšom i elastičnijom, sprečava stvaranje bora i staračkih pega.  U masaži udova i zglobova, kokosovo ulje ima protivupalno delovanje. Pomaže kod gihta, artritisa, reume, bolova u zglobovima i oteklina.
Kokosovo ulje potiče rast folikula, hrani i regeneriše kosu. Zbog toga se ovo ulje često koristi u pakovanjima za njegu kose.  Iritiranu ili oštećenu kožu jednom dnevno namazati kokosovim uljem u tankom i  ravnomernom sloju. Pozitivno i okrepljujuće deluje i na zdravu kožu, korisno je koristiti ga za negu ruku, ali i celog tela.  Na tufer nanesite malo kokosovog ulja i njime skinite šminku. Rezultati su zapanjujući! Čisti pore dubinski i otklanja ostatke šminke. Jedna kap je dovoljna da skine šminku sa celog lica. Neguje i hidrira kožu.  U koliko stavljate kokosovo ulje na krajeve oprane i osušene kose, začudićete se rezultatima! Savršeno čuva krajeve od pucanja i daje dodatni sjaj vašoj kosi. Možete ga koristiti i umesto balzama, pa isprati. Utrljajte kokosovo ulje na oštećene delove kože stopala. Ono će omekšati kožu i nakon mesec dana korišćenja će vaša stopala izgledati kao nova! Utiske o kokosovom ulje možete pročitati ovde.

170 g

 

 

Cena: 430,00 RSD

Isporuka:200,00 RSD


Loading
Sadržaj korpe se ažurira…


Ulje semenki groždja

Primena ulja semenki groždja je u kozmetici vrlo raširena. Ulazi u sastave mnogih kozmetičkih preparata. Izuzetan je izvor vitamina E i masnih kiselina. Poseduje osobinu da može zategnuti kožu i na taj način može se koristiti u svrhu toniranja. Regeneriše kožu i omogućava odličnu hidrataciju kože. Pomaže koži da zadrži normalnu strukturu epitelnih ćelija kao i nervnih ćelija tako što podržava membrane ćelija. Naročito je delotvorno za obnavljanje kože oko očiju. Oporavlja kožu nakon opekotina od sunca,smanjuje otoke. Izuzetno je bogato mineralima i vitaminima, te takođe ne uzrokuje nikakve iritacije kože.

Zemlja porekla: Španija , 30 ml

 

Cena: 280,00 RSD

Isporuka:200,00 RSD


Loading
Sadržaj korpe se ažurira…


Ulje avokada

Ulje avokada ima jako antioksidativno dejstvo. Sadrži omega -3 i omega-6 masne kiseline, kao i vitamin E. Koristi se za negu suve i oštećene kose, takodje može ublažiti i iritacije samog temena. Ulje avokada hrani kosu i daje joj sjaj. Odlično je za pravljenje raznih maski za negu kose. Ulje avokada je bogato vitaminom E što je samo po sebi dovoljno za podmaldjivanje suve kože. Takodje se može koristiti u kombinaciji sa etraskim ulje lavande ili jasmina. Dodavanje ovih ulja ne remeti hemijsku stukturu ulja avokada.Dve za kosu bitne supstance u ovom ulju su lecitin i sterolin. Ove dve supstance nisu korisne samo za kosu, već i za kožu. Lecitin formira zaštitni sloj na površini kože i folikulima kose, dok ih sterolin hidrira i omekšava. Ulje avokada se za ovu primjenu nanosi površinski. Više o ulju avokada možete pročitati ovde.

Zemlja porekla: Španija, 30 ml

Cena: 300,00 RSD

Isporuka:200,00 RSD


Loading
Sadržaj korpe se ažurira…


LoadingAžuriranje…

Pages: 1 2Next >Last »