MyGreenWay

Prirodna kozmetika MyGreenWay nastala je iz želje da napravimo proizvode koji prijaju koži, regenerišu je, blagotvorno deluju i hrane kožu i nemaju nikakvo štetno dejstvo. Naši proizvodi su bezbedni za Vas, Vašu porodicu i okolinu. Ako želite da osvežite svoju kožu i pokažete da je prirodna lepota skrivena u Vama, pozivamo Vas da probate naše proizvode.

Sirovine i saveti

Sastojci koji se koriste za proizvodnju naših proizvoda ne smeju biti misterija. Kompletan i jasan spisak sastojaka nalazi se na svim proizvodima i na taj način Vam olakšava i omogućava da budete potpuno infomisani, posebno ako imate neku vrstu alergije, osetljivosti i sl. Svi naši proizvodi napravljeni su po originalnoj recepturi, koja je nastala kao rezultat višegodišnjeg istraživanja.

Saznajte više

Proizvodi

Prirodna kozmetika koju mi proizvodimo ne sadrži etanol,mineralna ulja, parabene, fenoksietanol. Proizvodi se isključivo bez dodavanja veštačkih konzervanasa. Pored pilinga za telo, ulja i butera za telo, kao i kupki za stopala i opuštajućih soli za kupanje u našem asortimanu možete naći i veliki izbor biljnih ulja, biljnih butera i etarskih ulja, prirodna kozmetika.

Pogledajte ponudu

Reč naših kupaca

Koristim vaš piling za telo geranijum i sojino ulje u kombinaciji sa buterom za telo kokos i kakao. Veoma sam zadovoljna, posle prvih par korišćenja koža je fina, mekana, negovana…a kupatilo se pretvara u mali wellness centar, pored toga još i činjenica da se koriste samo prirodne kvalitetne sirovine i da je kozmetika handmade uliva dodatno poverenje i zadovoljstvo!

Koristim kokosovo ulje i imam samo reči hvale za ovaj proizvod. Koristim ga i za kosu i za lice i za telo. Njime sam zaštićena, bukvalno, od glave do pete. Poklonila sam ga i svojim drugaricama koje u potpunosti dele moje utiske. Odličan proizvod, još i 100% prirodan.

 

Ana Milivojević - Ex Simić
Teodora B.