Sigurni smo da ćete biti zadovoljni našim prizvodima, a pomoću naših saveta zdraviji, tako da smo za sve naše proizvode ponudili 100%-tnu garanciju za povrat novca. Dovoljno je samo da nam u roku od 30 dana od dana kada ste poručili vratite ostatke proizvoda (najmanje 40%) i mi ćemo Vam vratiti plaćeni iznos (izuzev troškova dostave).

U potpunosti preuzimamo rizik, tako da bez brige i straha možete da uživate u blagotvornim dejstvima naših kozmetičkih preparata.

Garanciju za povrat novca preuzimamo samo za onu robu, koju ste direktno kupili preko sajta www.mygreenway.rs. Ukoliko ste do naših proizvoda došli preko preprodavaca, tada Vaše pravo na garanciju ne možete iskoristiti. Unapred Vam se zahvaljujemo na razumevanju.

Proizvode možete vratiti na sledeću adresu: MyGreenWay, Durlan br. 2, 18000 Niš

Kurirska služba Vam paket isporučuje na adresu koju ste ostavili prilikom narudžbe.

Isporuku paketa kurirska služa vrši najkasnije do 19h.

Vaš paket plaćate gotovinom prilikom preuzimanja od kurirske službe (proizvod + PTT troškovi). Vaše narudžbe poslate radnim danima (ponedeljak – četvrtak) isporučujemo u roku od dva dana, a narudžbe kreirane petkom i tokom vikenda isporučujemo u utorak naredne nedelje.

Nakon izvršene kupovine, plaćanje proizvoda možete izvršiti uplatom na naš tekući račun 160-391624-68 i poštarina tada iznosi 300,00 dinara. Ukoliko se odlučite za ovaj vid kupovine, molimo Vas da nam pošaljete mail na: prodaja@mygreenway.rs i mi ćemo Vam proslediti sve neophodne podatke.

Poštarina je besplatna za iznose preko 2000,00 dinara.

Ukoliko na ovoj stranici niste pronašli odgovor na pitanje koje želite da postavite, ne ustručavajte se da nas direktno kontaktirate na bilo koji od dostupnih načina svakog radnog dana, i pomoći ćemo Vam da rešite postojeće nedoumice.